Ladies Specials

Ladies specials

Cystine heeft een geweldig team van hairstylisten voor alle haartypes! Wij zijn gespecialiseerd in licht tot zeer krullend (kroes) haar en haar- en hoofdhuidproblemen.

Wij vinden dat u moet stralen als een diamant! Wij hebben een passie voor schoonheid en doen er alles aan u zo goed mogelijk voor de dag te laten komen. Dit doen we in een fijne sfeer, met professionals, specialisten en alleen de beste producten.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? U kunt online een afspraak maken voor knippen of een treatment. Voor bijvoorbeeld kleur, straight of weav afspraken gelieve telefonisch contact opnemen.

Omdat wij iedereen een unieke gepersonaliseerde behandeling geven zullen er daardoor vaak meerdere (kleur)producten en/of behandelingen gebruikt worden.
Bij elk consult krijgt u voordat wij beginnen altijd een prijsopgave zodat u nooit voor een verassing komt te staan.

Voor elke behandeling die wij gebruiken om het haar lichter te kleuren zullen wij afhankelijk van uw wens, benodigde product, haardikte en lengte een exact advies doen na ons kleurconsult. Deze gepersonaliseerde prijzen kunt u daarom niet terugvinden in onze prijslijst.

Hieronder aangegeven vindt u de basis behandelingen met vanaf prijzen.
De vanaf prijzen beginnen bij kort haar en zijn daarna afhankelijk van haarlengte & haardikte.